GIVEAWAY: Valentines day

10 ideer til den perfekte valentines dag

9176_bd0b_500

Nogle vil mene at det er noget værre amerikansk pjat. Andre mener at det er kærlighedens dag. Og så er den målgruppe, som slet og ret ikke ved at det er valentines dag.

Da jeg var yngre så var jeg nok tilhængeren af ovenstående nummer 1. Men eftersom jeg er blevet ældre og nok er blevet mere blødsøden, så er jeg kommet til at holde af valentines dag. Dermed ikke sagt at dagen skal fyldes med lyserød stemning hele dagen.

Men hvis I nu vælger at fejre denne dag, så har jeg 10 gode ideer til den perfekte valentines dag.

1. Start dagen med en lækker brunch sammen med din søde kæreste. Overrask evt. kæresten med en god brunch på hans/hendes yndlings café.

2. Vil man hellere hygge derhjemme, så kan man også overraske kæresten med en hyggelig hjemmebrunch. Du kan evt. lave vafler og pandekager.

3. Forkæl din bedsteveninde eller ven med chokolade og skriv et sødt kort til dem. Det vil da få enhver til at smile stort :-)

4. Inviter dine bedsteveninder og hold valentines dag med dem! Pop en god flaske bobler, smid et par tøse-film på og hyg med alverdens søde sager! Alt er tilladt denne dag! Se evt. opskrifter på drinks HER

5. Hvis man er single, så må det være den ultimative chance for at gå på date. Tag evt. på speeddating eller få en veninde til at arrangere en god date eller blinddate. Hvis det ikke skulle være denne dag, hvornår skulle man så?

7. Inviter vennerne eller familien til en omgang hjemmelavet sushi. Her er der mulighed for at få en lækker og varieret smagsoplevelse.

8. Inviter kæresten eller veninden ud at spise eller lav en udsøgt middag derhjemme med stearinlys, champagne og chokolade.

9. Sluk mobilen, gem computeren. Tag en off-dag med kæresten og glem alt omkring jer denne dag. På den måde kan I fokusere 100 % på hinanden

10. Inviter kæresten med i biografen. Det behøver ikke nødvendigvis at være en kærlighedsfilm. Men blot en film hvor der kan tilsættes popcorn, sodavand og lidt holden i hånd. Se evt. Brooklyn, som er perfekt til valentines dag.

IMG_0803X

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY: Valentines day