LOOK OF THE DAY: Spring in blue

Bolig wanties

boligwanties
1. Rya Tæppe// 2. Ball lamper// 3. Bakkebord// 4. Monstera plante// 5. Marmorplader // 6. Sengegavl

Selvom jeg stadigvæk har nogle ting i min egen lejlighed og er midt i den helt store flytning. Så kan jeg ikke helt lade vær med at flytte lidt rundt i det nye hus. Jeg føler mig så småt hjemme her, altså hvis man lige ser bort fra flyttekasserne og at jeg ikke helt er kommet på plads. ;-) Men det begynder at ligne noget nu.

Men midt i denne flytning så har jeg allerede inde i mit hoved indrettet huset. Heldigvis har min kæreste og jeg samme smag, så vi er meget enige omkring hvordan indretningen skal se ud. Så jeg har fundet ovenstående sager, som jeg godt kunne tænke mig at tilføje til indretningen. Marmorpladerne vil jeg bruge til vores sengeborde, når vi altså lige har fundet de rette ;-) Jeg er sikker på at de vil give en god kontrast. Ball lamperne har vi heldigvis allerede fået og kæresten var så sød at sætte dem op i weekenden, så den kan heldigvis krydses af på ønskesedlen :-)

Har I mon lyst til at se lidt af indretningen? I så fald vil jeg kigge ind senere ;-)

4 kommentarer

 • maja

  Ja for pokker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Kathrine

  Det ville være spændende at se lidt billeder af jeres hjem ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Dejligt at høre. Jeg har nogle indlæg i gemmeren til jer – så der skal nok komme flere billeder ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Spring in blue