COCKTAILS: Cointreau ginger fizz

COCKTAILS: Cointreau ginger fizz

IMG_1643XX

IMG_1605X

Det er blevet tid til fredags cocktails! Og faktisk også årets første cocktails fredag ;-) Juicen er lige blevet lagt på hylden til næste fredag ;-) I var nogle stykker der havde savnet flere cocktails opskrifter, så det må jeg vist hellere bringe tilbage!

Faktisk var det helt oplagt for mig at kunne lave cocktails denne fredag. For da jeg kom hjem fra arbejde lå der dette fine kit med en hilsen fra postmanden! Og jeg kan fortælle så meget at jeg er vild med den! Hvis man normalt føler at cointreau kun er for ældre herrer og kun noget man putter i kaffen, så kan I godt tro om igen! Cointreau er faktisk bedre kendt som en ægte kvinde-drink ;-) Ola la la.. Og hvad bedre er en kvindedrink tilsat ingefær og danskvand?
Derfor skænker jeg denne opskrift på den fineste drink til os kvinder! Den er nemlig både sur og sød på samme tid, så jeg er sikker på at I vil elske den!
Desværre havde jeg en tomt lager for isterninger, så jeg har må nøjes med ganske få. Så det kan anbefales at have dem på lager ;-)

Opskriften finder I herunder.

IMG_1618X

Opskrift til 2 drinks

Du skal bruge:

  • 4 cl. Cointreau
  • 2 cl. frisk limejuice (jeg har presset saften fra 2 lime)
  • 2 dryp af Angostura
  • 10 cl. ginger beer

Hæld Cointreau, limejuice og angustura i et glas med isterninger. Top op med ginger beer og server med det samme. Pyt evt. med en skive lime på bunden af glasset. Hvis man synes den bliver for stærk, så kan du altid toppe med dansk vand.

SKÅL OG GOD WEEKEND <3

IMG_1682X

IMG_1632X

Indlægget er udgivet i samarbejde med Cointreau

 

\"follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COCKTAILS: Cointreau ginger fizz