Salat med serranoskine og grillet squash

Desenio plakater

Indlægget er udgivet i samarbejde med Desenio

Der er så småt ved at være styr på diverse rum i huset. Og jeg har endda fået styr på “mit eget værelse”. Jeg har nemlig fået mit helt eget rum til at indrette som jeg vil. Jeg har selvfølgelig taget mit tøjstativ med og fyldt rummet med sko, tøj og nye plakater ;-)

Jeg modtog nemlig for nogle uger siden de fineste plakater fra Desenio, som har et hav af fine plakater. Og jeg kunne virkelig slå mig løs derinde, specielt fordi priserne er så lave og kvaliteten er lækker! Men vi endte med 5 plakater + tilhørende rammer.

Plakaten ovenfor er jeg selv helt vild med. Generelt er jeg vist bare blevet vild med plakater med planter på ;-) Jeg har planer om at denne Cotton Plant plakat og denne What I love most plakat skal finde hjem på vores badeværelse. Jeg synes de vil give lidt hygge og ikke mindst kant til et ellers traditionelt badeværelse. Der skal jo også pyntes lidt ;-)

De ovenviste hedder The Dancer og I only drink champagne og har fundet plads inde på mit værelse ;-) Vi tænkte at plakaternes design og udtryk ville passe fint sammen med min garderobe/gæsteværelse. Plakaterne minder mig om de aftener hvor man skal gøre sig klar til en tur i byen med alle veninderne. Jeg synes de er noget så nydelige :-)

Monstera plakaten er min absolut favorit. Endnu en gang har jeg noget for de der planter! Da vi kører meget med farvene sort, grå, hvid og træ inde i stuen, så har vi valgt at tilføje lidt farve med Monstera plakaten.

Jeg synes egentlig altid at det er lidt svært at vælge hvad der skal være på væggene i ens hjem. Heldigvis er priserne hos Desenio meget budgetvenlige og giver en god mulighed for at shoppe flere forskellige plakater med print, grafisk tryk og fotografier.

Hvad synes I om det? :-)

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salat med serranoskine og grillet squash