Lately

En ren fornøjelse

IMG_0091X

På det seneste har jeg smurt mig med den lækre olie fra Balance Me. Egentlig er jeg mest til en almindelig bodylotion eller bodybutter – men jeg er nu blevet ret lun på den her olie fætter. For det første så er det drøj i brug, for det andet så er den lækker og let at smøre ud og tilsidst så har den en opstrammende effekt. Lækkert, ikke?

Jeg bruger olien på kroppen efter jeg har været i bad. Jeg dupper kun håndeklædet ganske let, så huden stadig er fugtig. Derefter putter jeg olien rundt på kroppen og jeg bruger den faktisk også på fødderne, da de har en tendens til at tørre ud her i vintertiden.
På de øvrige steder hvor jeg gerne vil have den opstrammende effekt såsom lår, baller, arme og mave, der bruger jeg olien ekstra meget. Jeg bliver egentlig bare ved med at massere olien rundt i cirkulære beværelser – dette skulle medføre at kroppen går mere ind og arbejder med huden og voilá efter et par gange så skulle du allerede kunne se virkninger ;-)

Faktisk kan den også bruges til diverse strækmærker og forbyggelse dertil – så der er også lidt at hente til min gravide veninder ;-)

Et godt tip til dig, hvis du bruger olie til kroppen.

Efter badet dupper du håndklædet ganske let på huden. Smør dig ind i olien og tag et køligt og kort brusebad – dette vil give kroppen et chok og har en endnu bedre virkning på både forbrændingen og tørhed. Bare et godt tip :-)

IMG_0083X  IMG_0096X

Indlægget er udgivet i samarbejde med Billigvoks

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately