Fastelavnsboller

FRIHED

Et lidt anderledes blogindlæg i dag – men dem der skal der jo også være plads til, ikke?

Nu har jeg længe talt om at jeg har kigget på bil og nu har jeg sørme købt en! Og i dag skal jeg ENDELIG hente den!

De af jer der også cykler frem og tilbage hver dag, må kunne forestå min tankegang, når jeg siger at en bil er lig med FRIHED!

Jeg glæder mig seriøst til at kunne KØRE rundt til de forskellige ærinder og faktisk ikke at skulle tænke på at pakke mig ind i huer, vanter og ej forglemme regntøj!

Derudover har jeg længe haft dårlig samvittighed over at jeg altid må melde afbud til de fleste blogevents jeg bliver inviteret til. De afholdes næsten altid i Århus, Aalborg eller København. Og der cykler man jo ikke ligefrem til, vel? Og togtiderne har altid passet dårligt, eller også bliver eventet afholdt langt fra banegården i den pågældende by. You get my point, right?

Så piger, det jeg prøver at fortælle er, at jeg virkelig har cravet en bil meget meget meget længe og at jeg nu forhåbentlig får lidt mere overskud, pænere hår-dage og ikke længere bange for at skulle ud i regnvejret ;-)

Egentlig har jeg altid haft lyst til at have bil, men jeg har nok alligevel ikke rigtig haft brug for den. Jeg har næsten altid boet inde i midtbyen og jeg har kunne cykle til de nærmeste ting. Så jeg har nok følt at det ville være lidt af en luksus at skulle have en bil.

Men i mit 27. år, så må vist være tilladt og specielt nu hvor jeg flytter ud til min kæreste, som bor lidt udenfor byen. Jeg føler mig som et barn og en voksen på samme tid. Jeg er spændt, men føler også at jeg har et stort ansvar nu. En ret sjov følelse faktisk ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fastelavnsboller