GIRL CRUSH: Leighton Meester

GIRL CRUSH: Leighton Meester

la-bella-blair-waldorf-leighton-meester-nell-episodio-reversals-of-fortune-di-gossip-girl-129799

Jeg har i mange år haft et lille girl crush på Leigthon Meester. Hun er noget så skøn og så har en garderobe der bugner af lækre kjoler.
Leighton kender I nok fra den populære serie Gossip Girl. Det var faktisk også der jeg opdagede hende og jeg har fulgt hende lige siden. Selvom hun spiller den magtfulde og til tider den onde dronning af Upper East Side, så har hun den fineste feminine stil. Hun kan også godt lide at gå i kjole og nederdele – ligesom jeg ;-) ha ha.. Derudover virker hun til at være helt naturlig smuk og har lidt ala Girl Next Door stilen. Med andre ord, så ville jeg i hvert fald ikke have noget imod at dele garderobe med hende! Hun er en stor inspirationskilde til mig :-)

Men ikke nok med at hun er gudeskøn, en god skuespiller, så kan hun også synge. Du kan høre hende HER.

Har I mon et girlcrush på nogen? ;-)

nellyleighton3612

scarf-pop-of-color

4 kommentarer

 • Sisse

  Det er sjovt! Jeg har altid kunne lide Blake Lively aka. Serena ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Haha det er da lidt sjovt. Hun er altså også en af mine favoritter. ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg er selv lyshåret og jeg har nok altid haft et crush på lyshåret kendisser. Så Heidi Klum og Kathrine Heigl har været mine favoritter ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIRL CRUSH: Leighton Meester