FRIHED

Interior ideas

Selvom jeg ikke helt er flyttet endnu, så går jeg og leger lidt med tanken om indretning. For når man flytter ind til kæresten, så vil man jo helst ikke lave alt for meget om. Det er jo hans hus og jeg synes også at vi skal bevare lidt af hans stil. Men samtidig vil jeg også gerne dele vores stil, så rummene indeholder begge vores personligheder. Så indtil videre har jeg ladet mig inspirere af ovenstående billeder til hvordan enkelte detaljer kan ændre et helt rum.

Specielt stuen har jeg flyttet mit spisebord ind og jeg synes det fungerer meget godt. Jeg kunne dog godt tænke mig at finde et rigtig fint tæppe, som kan give lidt varme i det store rum.

Apropos fællesting, så har jeg netop lige været forbi posthuset og hentet plakter til vores hjem. Det første af vores fællesting, som vi bestilte for et par uger siden. Jeg kan næsten ikke vente med at finde en plads til dem herhjemme. Vi synes i hvert fald selv at de er super fede, så jeg glæder mig til at de skal op at hænge. I skal selvfølgelig nok få dem at se når de er kommet op at hænge :-)

Hvis I også leder efter inspiration, så kan I evt. kigge forbi ILVA, som rummer mange lækre spisestue/spisestuemøbler og så har de ovenikøbet udsalg lige nu – så der er en masse penge at spare :-) Bare et godt tip!

Indlægget kan indeholde affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIHED