Sunday sport sunday + Rabatkode

Lately

IMG_0861XMasser af små nye “baby’er” i min Pilea plante – det er noget så rart!

IMG_7957Xhar spist bananvafler til morgenmad – opskrift HER

IMG_0849Xviste vores stue frem for første gang – læs mere om det HER

IMG_0928XMasser af surt slik – min favorit <3

IMG_0908XDuften af nybagte boller på en søndag <3

En dejlig vinterferie er ved at nå sin ende. Men sikke en uge. Jeg har flyttet storset alle dage og tilsidst fået afsluttet min lejlighed.  Derudover har den skam også stået på datenight, hyggelig frokost med hende her, besøge min lillesøster, spist familiemiddag hos min mor, fået trænet og nået en masse herhjemme.

Herhjemme er der virkelig kommet fart over tingene. Soveværelset er nær ved at være fuldendt, nu mangles der kun lige et par marmorplader til sengebordene – som forresten lige er kommet op at hænge i dag! YAY! Jeg skal nok lige vise billeder af soveværelset i den kommende uge ;-)

Den nye uge kommer også til at indeholde nogle rare ting. Jeg skal bla. spise middag med nogle søde damer, er blevet inviteret i biffen og se Brooklyn, træne, få ordnet nogle hængepartier herhjemme og sidst på ugen får vi besøg af mine svigerforældre til middag.
Så selvom jeg er lidt træt af at min vinterferie slutter lige om lidt, så glæder jeg mig trods alt til en god uge ;-)

Resten af søndagen skal bruges med ham den søde, greasy burgere og muligvis en film.

God søndag <3

4 kommentarer

 • Marlene

  Jeg er så misundelig på din Pilea plante! Hvordan plejer du den? Og hvad med babyerne?
  Kan du ikke skrive et indlæg omkring det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Det var da en god ide! Faktisk har jeg allerede skrevet en indlæg om planten, hvis du skriver “Pilea” i søgefeltet. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Det lyder som en dejlig uge. God søndag til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday sport sunday + Rabatkode