LOOK OF THE DAY: Freezing blue

LOOK OF THE DAY: Freezing blue

IMG_8224X

IMG_8253X

IMG_8264X

IMG_8218X

IMG_8235X

IMG_8276XAX
LOOK OF THE DAY: Frakke: Gammel (lignende HER og HER) Skjorte: MINUS (lignende HER) Jeans: Selected Femme, Støvler: Bianco Holstebro, Tørklæde: Pieces (lignende HER) Ur:Carrie Taylor, Ring: Bybiehl

Pyh jeg synes jeg render noget stærkt de her dage. Jeg har så mange ting jeg gerne vil nå og det er jo heldigvis gode ting! Så gør det ikke så meget at man lige stresser lidt rundt ;-) Men sådan er det vel, når man har et fuldtidsjob, en familie man gerne vil se, sludre med veninderne, en kæreste at kysse på og nå ja så lige en blog! Heldigvis arbejder jeg bedst under pres, så måske går det nok altsammen ;-) Men jeg har så mange fine ting jeg gerne vil vise og ikke mindst fortælle om. Og så er det jo bare super rart at have en blog, hvor man kan dokumentere alle disse fine ting! Jeg er i hvert fald fan ;-)

Nåmen det var jo egentlig outfittet det skulle handle om. Outfittet er fra i weekenden, hvor jeg endnu engang lokkede min søster til at tage et par billeder. Jeg er blevet ret glad for skjorter og denne blå sag er blevet en af mine yndlings. Jeg kan desværre ikke finde den på nettet lige nu, men jeg lover at vende tilbage med et link snarest muligt :-)

Jeg vil holde fri for i dag og smutte forbi posthuset. Ahh lykken ved at have en bil, når man skal hente en storm af pakker ;-) yay!

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Freezing blue