The Blue shirt

LOOK OF THE DAY: Longing for spring

LOOK OF THE DAY: Læderjakke: Bruuns Bazaar, Tee: PRÊT-á-WEAR, Jeans: Selected Femme, Pumps: Bianco

Vi tager lige endnu et outfit fra PRÊT -á-WEAR. Det er faktisk lidt snyd – for billederne er taget helt tilbage i september, hvor solen skinnede og man stadigvæk kunne gå med bare tæer i skoene og ærmeløse bluse.. Ahh den tid altså.. Er jeg den eneste der er begyndt at savne foråret? Forstå mig ret, jeg elsker vinteren og især sne.. Men jeg er bestemt ikke fan af alt det regnvejr der har været på det sidste.

Så lad os blot mindes en ret god sommer og sensommer ;-)

Jeg har lige fået fri fra arbejde og har lige et enkelt blogmøde nede i byen, inden den står på endnu en datenight for mit vedkommende. Jeg er nemlig blevet inviteret i biffen i aften sammen med hende her. Af og til glemmer jeg egentlig hvor meget hun hjælper mig med bloggen. Hun tager ca. 90 % af alle mine outfitbilleder og det er altså ikke så lidt, skulle jeg hilse og sige! Så nogle gange husker jeg lige at hive hende med, når der er arrangementer som disse. Bare lige som en lille tak :-)

Vi skal først til en hyggelig middag og derefter se filmen Brooklyn. Og jeg glæder mig! Det skulle eftersigende være en god kærlighedsfilm – og der er jeg altså en stor fan :-)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Blue shirt