10 ting at lave i vinterferien

LOOK OF THE DAY: Spring in blue

IMG_9313X

IMG_9267X

IMG_9346X

IMG_9304X

IMG_9349X IMG_9328X

IMG_9339X

IMG_9362X

LOOK OF THE DAY: Frakke: Sisley// Kjole: ICHI// Taske: Marc Jacobs// Støvler: Bianco// Halskæde: HVISK// Ringe: HVISK HER og HER

Vinterferien er for alvor startet og jeg er i fuld gang med at tømme og pakke flyttekasser. Min lejlighed er så småt ved at være tømt, så jeg håber på at jeg kan nå at aflevere lejligheden inden ugen er omme. Det bliver virkelig rart, især fordi jeg kan mærke at det er rart at være flyttet ind det i nye. Jeg har i hvert fald en ret god mavefornemmelse ;-)

Fra den gamle lejlighed til det nye hus, så er jeg allerede gået i gang med at indrette det nye hjem. Jeg kan jo alligevel ikke lade vær ;-) Jeg overvejer at lave en liste over de ting vi mangler, måske jeg endda kan vise det på bloggen i et bolig-indlæg ;-)

Nåmen det skulle jo handle om et outfit og ikke min flyttekrise ;-) Jeg var nemlig ude og lufte min nye kjole og frakke. Jeg havde desværre sidste år købt mig en blå trenchcoat, men sendte den retur. Og det har jeg selvfølgelig fortrudt lige siden, for jeg synes altså der er noget fint over trenchcoats og ikke mindst i den fine blå farve! Så denne må vist være en keeper ;-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting at lave i vinterferien