Min Bolig - soveværelse

Min Bolig – soveværelse

IMG_1506X

IMG_1509X

Jeg er blevet ret så glad for vores soveværelse. Efterhånden som jeg er flyttet ind, så har jeg også fået lov til at sætte mit præg på indretningen. Selvom vi er langt fra færdige, så føler jeg alligevel at vi er kommet ret langt. Jeg fik lige muligheden i dag for at indrette soveværelset færdigt. Altså lige på nær nogle billeder, som skal hænge over sengen.  Men nu var jeg endelig hjemme imens det var lyst, så jeg snuppede lige chancen for at tage et par billeder.

Sengebordene er nye og er en super nem og billig løsning til sengeborde. De er købt hos Trævarer fabrikkerns udsalg og er i den fine krydsfiner. Egentlig var det meningen at jeg ville male dem hvide, men jeg må indrømme at de er faktisk ret fede i den lyse træfarve og giver rummet en smule kant. Sengebordene er faktisk noget af det første vi har købt og været på udkig efter, da Casper ikke havde nogle i forvejen. Nu hvor vi har fået hængt dem op, så er de helt uundværlige ;-)

IMG_1553X

Lamperne er de klassiske Ball lamper og disse er fra Hvidevareshoppen, som bla. har et kæmpe udvalg af lamper. Disse er købt til kun 299 kr. stykket, hvilket er lidt billigere end andre lampe butikker. Casper fik lov til at vælge farven (han skulle jo også have lov at vælge lidt ;-)) og jeg synes at den fine træfarve og de blå lamper giver en hyggelig indretning.
Så bliver det hele heller ikke så hvidt og lyst :-)

IMG_1495X

\"follow

9 kommentarer

 • Maibritt Andersen

  WOW det ser enormt hyggeligt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Fed stil! Hvad er det for en blomst du har stående?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Tak <3 Det er blot et par eucalyptus grene :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Lækker indretning. Det er sjovt at se billeder fra dit nye hjem :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Tak skal du have :-) Jeg håber dog på at kunne vise jer endnu flere :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser virkelig godt ud og fedt at i ikke malede sengeborderne. Elsker sammensætningen af den lyse træ og de blå lamper :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Tak skal du have :-) Ja jeg må nok også indrømme at jeg selv er blevet ret glad for resultatet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Er helt vildt med natbordene!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Bolig - soveværelse