Min lørdag morgen

Min lørdag morgen

IMG_7957X

GODMORGEN <3

Sådan her så min morgenmad ud forleden dag. Jeg fik lyst til mine bananvafler (opskrift HER) og til at nyde en morgenmad og finder ro. For selvom jeg har ferie, så føler jeg alligevel at jeg har haft mange planer, specielt omkring flytning.

Denne morgen er nu altså også rar. Jeg er så småt kommet på plads i huset og i dag håber jeg på at jeg kan blive færdig og forhåbentlig nyde resultatet ;-)

I går var min søster og jeg ude og hente sengeborde til soveværelset, så jeg håber på at jeg kan få min kæreste til at hænge dem op i løbet af weekenden. Derudover kommer weekenden til at bestå af de huslige pligter, træning, blogging og en lille tur i biffen med ham den søde. Det et vist velfortjent efter denne uge ;-)

Må I få en dejlig weekend <3

IMG_7936X

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lørdag morgen