Min bolig - Stue

Min bolig – Stue

IMG_0849X

IMG_0853X

I aftes tog vi op min lejlighed og hentede mit sofabord. Vi bestemte os for at beholde mit sofabord, da det ville give et lethed og ikke mindst en god kontrast de mørke møbler. Jeg er jo selv ret vild med det rustikke og varme look træmøbler kan give, så jeg var slet ikke i tvivl om at det skulle med i flytningen. Vi blev selv ret overrasket over hvor meget gulvplads der kom til syne ved placeringen af det nye sofabord. Især når lyset falder rigtig inde i stuen.

Selvom lejligheden snart er ved at være tømt og forhåbentlig snart kan afleveres, så er jeg i fuld gang med at småindrette det nye hjem. Men det er også ret mærkeligt, at indrette i et “andet” hjem. For når man som et par flytter sammen, så er der oftest mange ting der skal smides ud. Men hvad skal kasseres? Og hvor meget kan man tillade sig at fylde med overflødige ting? Det er både spændende, men også en smule nervepirrende, især når man flytter ind hos kæresten. Men vi har en god måde at løse tingene på og vi har heldigvis samme smag, så det har været super nemt at flytte ind hos kæresten. Og ja der kommer nok flere pigesager ind i huset, det kan han jo ikke undgå ;-)

\"follow

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min bolig - Stue