Min bolig - Stue

Status

IMG_7903X

På små 14 dage har jeg formået at flytte alle mine ting ind i det nye hus. Mit nye hjem. Det føles ret overvældende, samt utroligt dejligt. Selvom jeg ikke er meget for indrømme det, så har den lejlighed hængt over hovedet på mig den sidste måneds tid. Jeg tror egentlig ikke at jeg er specielt god til at flytte. For når beslutningen er taget, så vil jeg egentlig helst bare have det overstået. For at bo i en taske og mangle sine ting som man bruger i dagligheden – det er noget værre rod. Og det kan jeg slet ikke finde ud af ;-) Så istedet for har jeg brugt det meste af min ferie på at flytte og gøre rent i lejligheden. Og i dag tager min mor og jeg så den sidste tørn og få afsluttet lejligheden på bedste vis. Og det føles noget så rart og lettende. Specielt fordi så kan jeg fremover fokusere 100 % på det nye hjem og føle mig til rette.

Og jo jeg kommer da til at savne min gamle lejlighed, mit hjem og ikke mindst mine alene stunder. Men jeg er sikker på at det nye hjem rummer mange flere gode ting. Specielt fordi jeg flytter sammen med ham den søde. :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min bolig - Stue