Desenio plakater

The Blue shirt

1. Vila// 2. KIOMI// 3. Hugo Boss// 4. Hugo Boss// 5. More & More

Skjorter i lyse farver hitter meget i øjeblikket. Jeg er selv ret stor fan af skjorter. Specielt de lyse skjorter – også selvom vi stadigvæk skriver vinter i kalenderen ;-) Men jeg synes det er noget så fint med en ren hvid skjorte eller min egen lyseblå skjorte. Det giver både outfittet en smule kant, men giver også et finere look. Jeg har derfor samlet nogle af de skjorter, som jeg selv kunne finde på at klikke hjem.

Jeg er egentlig på vej ud af døren. Jeg skal i madklub med de sødeste piger, som er en hel måned siden jeg sidst har set dem! Glæder mig!

Hav en dejlig aften <3

Indlægget kan indeholde affilliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Desenio plakater