LOOK OF THE DAY: Freezing blue

Tryde Andres – Be my valentine

I går modtog jeg det fineste sæt fra Prima Donna. Sættet er både elegant og med fine blonder, uden at være i overkanten. Egentlig er jeg dog mest til faste bh’er. I ved den slags med en fast skål, som former barmen rigtig fin. Så det er ret nyt for mig det her.

Men jeg tænker egentlig bare at det er en vanesag. Og at det måske er godt at prøve noget nyt og ikke mindst komme til at holde af det. For jeg må indrømme at jeg står oftere og oftere i en situation, hvor det ville være lækkert og lettere med en mindre barm.

For at være helt ærlig, så har jeg faktisk aldrig været helt tilfreds med en større barm.

Misforstå mig ikke, jeg er synes det er noget så pænt til andre og man hører ofte at det er det ALLE kvinder ønsker sig. Ja jeg ved det, det er et luksusproblem. Men jeg har nok bare altid følt mig større end jeg er, fordi min barm har denne størrelse. Og det gør det altså noget sværere at hoppe i en tætsiddende bluse eller skjorte, når man føler at ens barm er lidt frembrusende.

Trusser er dog en helt anden sag – der kan man sagtens finde de bedste trusser til resten af undertøjet ;-)

Så nu hvor jeg har modtaget denne skønne sag, så vil jeg prøve og ændre lidt på mine vaner og mit syn på barm. For det er nu altså et fint sæt og hvem ved, måske bliver jeg så vild med den, at jeg køber flere af dem ;-) De er jo så fine og bløde og så må de være så behagelige!

Prima Donna er perfekt, hvis man har en lidt større barm og gerne ønsker den rette bh og holdning.

Mon du mangler en fin gave til dig selv? Eller mangler du et ønske til valentinesgaven? ;-)

Du kan se flere af de fine sæt hos Tryde Andres og så pakker de ovenikøbet gaverne pænt ind.

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Freezing blue