20 % på boozt

10 tanker om at flytte sammen

Nu er det snart 1 måned siden at jeg pakkede mine flyttekasser og flyttede ind hos min kæreste. Det har selvfølgelig sat sine spor og hvilket fik mig til at tænke over de sjove tanker man kan have inden og efter man er flyttet sammen med sin kæreste. Dette er blot mine 10 tanker som min kæreste helt sikkert vil komme til at holde af ;-)

Hele molevitten skal selvfølgelig tages med et gran salt, da jeg elsker at bo sammen med min kæreste og der findes mange flere goder end 10 gode ting, ved at flytte ind hos ham :-)

1. Han kan hjælpe med at give mig halskæder og armbånd på om morgenen. I ved de der smykker med en lille bitte tiny lås, som man ikke selv kan arbejde med med en hånd.

2. Man har pludselig en STOR edderkopper-kæmper! Farvel støvsuger, du behøver ikke at være min redning længere! Jeg er reddet fra de klamme bæster!!

3. Man behøver ikke længere selv at prøve på at hænge billeder op. Let’s face it – de hænger jo aldrig lige, når man selv hænger dem op! Fremover får kæresten en hammer og et billede i hånden – sæt igang!

4. Man har pludselig en levende selfie-stick, som kan tage billederne for en. Anyday – anytime! ;-)

5. Kæresten kan komme hjem til et helt nyt hus everyday! Eftersom kæresten er en blogger og skifter indretningen ud dagligt med andre sager til et photoshoot ;-) Hvem sagde at fornyelse er dårligt?

6. Kæresten kommer aldrig til at fryse sine fusser eller savne et gulvtæppe, da han har sin helt egen fældemaskine, som så flittig fylder hår alle vegne på gulvet, i vasketøjet, sengen, afløbet osv. ;-)

7. Kæresten får sågar den ultimative mulighed for at ofte få ryddet ud i sin garderobe – hvem har 10 par herre-jeans til at ligge, når der kan hænge 10 fine kjoler istedet for?

8. Man har sin helt egen krammebamse når du skal sove. Egentlig kan man forme ham lidt som man vil, så DU ligger allerbedst ;-)

9. Kæresten vil aldrig komme til spekulere på iltmangel – da din kæreste har sørget for 117 planter i hjemmet!

10. Kæresten ved altid hvor man kan finde en elastisk eller en hårnål, da de gerne er spredt rundt omkring i hjemmet ;-)

Det var mine 10 bud – kan I mon nikke genkende til nogle af dem? Og har I mon flere bud? Del dem gerne i kommentarfeltet – jeg vil rigtig gerne høre jeres tanker :-)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 % på boozt