20 % på boozt

20 % på boozt

dress to impress

1. VILA// 2. Minus// 3. VILA// 4. Selected Femme// 5. Minus// 6. Selected Femme// 7. Modström// 8. VILA// 9. Selected Femme

Glædelig langfredag!

Jeg ved ikke med jer, men her hos mig har hele formiddagen stået på regnvejr. Og hvilket bedre foretagende i regnvejr end shopping? Boozt har i øjeblikket 20 % på ALT. Jeg har derfor fundet et par ting jeg gerne ville klikke hjem. :-) Jeg har derudover også fundet et par ting, som jeg selv har æren af i min garderobe – som I muligvis kan bruge som inspiration herunder :-)

I går tillod jeg mig at holde en ordentlig fri dag fra bloggen. Min kæreste og jeg var taget ud for at spise påskefrokost med hans familie. Desværre følte jeg mig ret sløj, så resten af dagen og aftenen foregik herhjemme i hjemmetøj på sofaen og serier i tv’et.
Jeg har min egen regel når jeg blogger. Jeg blogger de dage jeg har lyst og gerne flere gange om dagen. Og de dage hvor tiden er knap og kreativiteten er en by i Rusland – der lader jeg simpelthen bare vær. Og sådan en dag havde jeg altså i går, så jeg håber I kan bære over med mig :-)

I dag har jeg det lidt bedre. Dog vil jeg tage en lille lur, inden jeg skal til frisør og have studset lokkerne og senere i biffen og se Carol. Sååå kryds lige fingre for at jeg vågner op helt sygdomsfri, tak ;-)

IMG_2659X

IMG_5082X

 

\"follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 % på boozt