Torsdagsnegle

5 gode og sunde juice opskrifter

Grape og appelsinjuice

Glædelig fredag!

Måske er du en af de heldige der kan gå på ferie fra i dag eller måske blot holde weekend, når fredagen er omme. Uanset, så synes jeg helt bestemt at du skal bruge tiden på at smage en eller flere af de her lækre juiceopskrifter. Især når solen skinner på sådan en fin fredag – så ville det nu ikke være dårligt at skåle weekenden og påskeferien ind med god samvittighed!

Jeg har selv lige spist morgenmad og drukket min morgenjuice. Lige om lidt pakker vi bilen og tager turen over til København, hvor vi skal tilbringe hele weekenden. Jeg glæder mig til at bruge lidt tid på de københavnske gader og ikke mindst spisesteder. Så hvis I har nogle spisesteder I synes vi skal prøve, så tilføj dem gerne i kommentarfeltet ;-)

Rigtig god fredag! <3

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdagsnegle