5 gode og sunde juice opskrifter

5 gode og sunde juice opskrifter

IMG_7238X
Gulerodsjuice med appelsiner og grape

IMG_7582X
Ingefær juice

IMG_6353X
En grøn booster

IMG_6322X
Gulerodsjuice

IMG_5894X
Grape og appelsinjuice

Glædelig fredag!

Måske er du en af de heldige der kan gå på ferie fra i dag eller måske blot holde weekend, når fredagen er omme. Uanset, så synes jeg helt bestemt at du skal bruge tiden på at smage en eller flere af de her lækre juiceopskrifter. Især når solen skinner på sådan en fin fredag – så ville det nu ikke være dårligt at skåle weekenden og påskeferien ind med god samvittighed!

Jeg har selv lige spist morgenmad og drukket min morgenjuice. Lige om lidt pakker vi bilen og tager turen over til København, hvor vi skal tilbringe hele weekenden. Jeg glæder mig til at bruge lidt tid på de københavnske gader og ikke mindst spisesteder. Så hvis I har nogle spisesteder I synes vi skal prøve, så tilføj dem gerne i kommentarfeltet ;-)

Rigtig god fredag! <3

\"follow

2 kommentarer

  • Maja

    I skal prd!øve cafe sommersko. En hyggelig lille resturant der har godt mad.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maiken D

    XO burger og steak house på Axeltorv <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 gode og sunde juice opskrifter