LOOK OF THE DAY: Mermaid at heart

Min første måned med Ame Pure

IMG_8323XX

IMG_8316X

For ca. en måned siden påbegyndte jeg en ansigtsbehandling, som var blevet sendt til mig af Ame Pure, som jeg har fået lov til at teste.

Behandlingen skulle eftersigende være god mod urenheder, akne, tørhed og ikke mindst rense huden for diverse hudorme, talg osv. Da jeg på daværende tidspunkt døjede meget med tørhed, (der var jo dælme koldt dengang i februar) så klappede jeg i mine små hænder og tænkte at dette var en lifesaver. Tildels blev jeg overrasket og tildels blev jeg skuffet.

Jeg startede gladelig behandlingen med at bruge CIT rolleren hver 2. dag og jeg kunne allerede dagen efter se små mirakler vende min vej. Men efter den første uge begyndte flere urenheder og mere tørhed at ramme mit ansigt. Jeg oplevede  rødme, irritation og generelt bare tør hud. Og jeg tænkte at noget må være helt galt, men jeg fortsatte. Og jeg er stadigvæk i gang.
Jeg tror måske bare at det har været en hård omgang for min hud. At skulle gå fra en god og fed dagcreme til en Gel, som jeg føler ikke giver mig nok fugt + at jeg nok har en anelse sart hud i forvejen.

Men samtidig så har jeg aldrig været så ramt af urenheder som nu. Faktisk har jeg aldrig haft ret mange bumser, men mest døjet med tør hud. Men jeg er dog blevet ret skeptisk hvad jeg putter på min hud.

Men behandlingen er i gang og den tager ca. 8-12 uger, hvor huden skulle blive forvandlet til en pænere og mere ren og sund hud, så jeg klør på den sidste stykke tid og håber på mirakler ;-)

Jeg skal nok give en update på behandlingen om 1 måneds tid igen :-)

Indlægget er udgivet i samarbejde med AmePure

\"follow

6 kommentarer

 • Det lyder altså underligt, at noget både kan forebygge tørhed og urenheder/akne. Det er jo to vidt forskellige ting.. Min hud er tør, og bruger jeg noget til andet end tør/sart hud, går den helt amok. Håber det bliver bedre for dig den sidste tid :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Ja det vil jeg egentlig give dig ret i. Men jeg vil nu alligevel gøre et forsøg og håbe på en bedring :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofiesblog

  SÅ fedt at du deler din egen mening om produktet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Selovfølgelig, andet ville jo være tosset ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken D

  Personlige og ærlige meninger er altafgørende. Tak fordi du faktisk taler sandt om produkterne :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Mermaid at heart