En god fridag

En god fridag

morgen

Feriens første dag – det føles noget så rart! Jeg har sovet længe og lige om lidt smutter jeg til frisør (trænger seriøst til en ny frisure) og så skal deres fejres 2 års fødselsdag for min niece senere i dag. Derudover skal jeg have nået at pakke lidt, da vi jo kører til København i morgen på kæresteweekend!
Ahh sikke en dejlig måde at starte sin ferie på, ikke?
Jeg glæder mig til roadtrip, køre-slik (jep det må der være noget der hedder?), nyde de københavnske spisesteder og bare generelt kærestetid :-)

Jeg vil ønske jer en dejlig torsdag <3

\"follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En god fridag