Et nyt gulvtæppe

En god start på dagen

En god morgenmad betyder meget for mig. Og ikke mindst at have god tid til at spise den. Jeg har altid elsket at stå op om morgenen og have god tid til at spise min morgenmad, inden jeg smutter på arbejde. Nogle gange kan jeg endda glæde mig til at hoppe i seng aftenen før, fordi jeg glæder mig til min morgenmad. Sådan burde hver dag være, for alle. På det seneste er jeg blevet lidt for glad for at blive under dynen om morgenen, hvilket har resulteret i at jeg nærmest sluger min morgenmad om morgenen. Den vane vil jeg helst gerne undvære fremover. Så nu sætter jeg lige gearet op og hopper tilbage i den gamle vane igen. For mig er det vigtigt at have gode vaner, specielt hvad angår starten på ens dag.

Jeg føler i hvert fald at hvis min dag starter godt, så føles resten af dagen ligeså godt :-)

Sara fra Healthyskinnybitch giver 8 bud på en sund morgenmad – så er der også lidt inspiration at hente. Jeg stemmer helt klart for den sidste opskrift!! ;-)

Indlægget kan indeholde affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et nyt gulvtæppe