At dyrke sit eget avocadotræ

Et nyt Rya tæppe

Rya Tæppe: Ellos Home

Kort før vi tog til København i sidste uge blev der en noget uventede pakke leveret hjem til os. Vi havde for nogle uger siden bestilt dette fine Rya tæppe fra Ellos , men da vi vidste at der var lang vente tid på dette populære tæppe, så var vi godt klar over at leveringstiden ville tage evigheder. Men hey – så blev tæppe sørme allerede leveret i sidste uge! 14 dage før tid!

Da kæresten stadigvæk var på arbejde, kunne jeg altså ikke vente med at få pakket tæppet ud og allerede få placeret det korrekt i stuen.

Jeg synes selv at det passer noget så fint ind i vores stue, da der er meget lyst trods vores mørke spisebordstole, og derfor var vi hurtige enige om at et tæppe ville kunne gøre stuen mere hyggelig og personlig.

Jeg har meget længe – ja faktisk i årevis ønsket mig dette fine tæppe fra Ellos Home, men jeg var ikke tilfreds med at skulle style det med mit kork gulv i lejligheden og jeg synes det ville være en skam at bruge tæppe som et kæmpe gulvtæppe i min boligindretning i lejligheden. Men efter jeg er flyttet ind hos kæresten, så så jeg mit snit til at købe tæppet. Endelig!! ;-)

En af de andre ting som lokkede os til at købe tæppet var en ret lækker rabatkode som vi fandt frem på nettet – nemlig at vi kunne spare 30 % på det næste køb. Vi brugte koden 335403 – jeg ved ikke hvor længe koden virker, men man skal naturligvis købe for minimum 200 kr. Så hvis i alligevel skal shoppe lidt her i påsken, så er der ihvert fald rabat at hente ;-)

Indlægget kan indeholde affiliate links

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At dyrke sit eget avocadotræ