Mig før dig - nu også på film

Eucalyptus grene

IMG_1595X

I var nogle stykker der spurgte ind til mine eucalyptus grene i søndagens Lately indlæg. Hvad koster de? Hvor meget vand skal de have? Og hvor kan de købes? Og hvor lang tid kan de holde?

Jeg har købt eucalyptus grenene hos en lokal blomsterhandler. Jeg købte et bundt til sølle 40 kr. og så har jeg brugt et par grene hist og her i huset og resten har jeg sat i en glas vase. Grenene kan enten holdes i vand, på denne måde forbliver bladene bløde og grønne.
Jeg har valgt at “tør-plante” mine grene, ved at ikke putte vand i vaserne. På denne måde forlænger du grenenes levetid og med tiden får bladene  en fin blålige grøn farve.
Jeg vil tro at grenene kan holde i op til et år ved at tørplante dem.

Jeg synes de er super fine og giver et fint “grønt” pust  i hjemmet. Jeg kan varmt anbefale eucalyptus grenene, hvis du mangler nogle fine grene til en gulvvase eller hvis du mangler en nem “plante at pleje” ;-)

Jeg er selv ret fan af denne slags blomster, da de er super nemme at holde og så pynter de altså ret så fint i min stue ;-)

IMG_1574XX  IMG_1601X

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig før dig - nu også på film