Min første måned med Ame Pure

Garden inspiration

Affiliate links: 1. Glaskaraffel// 2. Lyskæde// 3. Havebord// 4. Havestol// 5. Reol

En af de mange goder (og der er mange!!) ved at være flyttet i hus, er at man pludselig har en have til rådighed. Da jeg tidligere boede i min lejlighed, havde jeg en fin lille altan. Men desværre vendte altanen ud mod en hovedvej, så jeg brugte den ikke særlig ofte, da jeg synes den var alt for åben. Så i år vil jeg virkelig nyde at jeg har en terrasse og en have, når foråret begynder at vise sig fra sin gode side. Nu har kæresten allerede sørget for at terrasse er godt fyldt med fine havemøbler og grill, men jeg vil nu alligevel gerne fylde den lidt med blomster og planter – man er vel en pige? ;-)

Derudover kunne jeg godt tilføje et par ekstra sager, såsom dem ovenover. Jeg synes det er noget så hyggeligt og rart at have sin egen terrasse og mulighederne er jo mange, for at gøre den ekstra hyggelig og personlig.

Så hvis man er på disse kanter om at dekorere haven eller terrassen i denne weekend, så er der mange tilbud at hente i diverse boligbutikker – det er bare et godt tip :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første måned med Ame Pure