Hjemmelavet skinkesalat

Hjemmelavet skinkesalat

IMG_3035XX

Påskeferien er for alvor trådt i sit es og det er tid til hyggelige påskefrokost og middage med dem man har kær. Jeg synes selv at det er en ret hyggelig tradition, da det er en hyggelig måde at mødes med familien eller vennerne over en lækker påskefrokost med god mad, snaps og påske øl.

Derfor vil jeg selvfølgelig dele en lille og nem opskrift, som sikkert vil være et stort hit ved påskebordet – specielt hvis man går ind for at maden skal være hjemmelavet. Denne skinkesalat tager ingen tid at lave og kræver kun ganske få ingredienser.

Hvis man har lyst til at gå all in på en hjemmelavet middag og borddækning, så er jeg sikker på at denne hjemmelavet skinkesalat vil smage fremragende med dette hjemmelavede rugbrød. Blot et tip ;-)

IMG_3030X

Du skal bruge:

  • 250 g skinkestrimler
  • 3-4 spsk mayonnaise
  • 2 tsk dijonsennep
  • ½ rødløg, groft hakket
  • 1 spsk purløg
  • Salt og peber efter smag

 

Start med at hakke rødløg og purløg. Kom  skinkestrimler i en minihakker/blender med rød og purløg. Når ingredienserne er findelt, tilsæt da mayonnaise og sennep indtil du rammer en konsistens der både er blød men også fast. Smag til med salt og peber.

Server ovenpå et lækkert knækbrød eller nybagt rugbrød med diverse krydderurter! Velbekomme!

IMG_3001X

\"follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet skinkesalat