LOOK OF THE DAY: DownTOWN

Lately

har fået pandehår, efter 30 cm blev klippet af mit hår ;-)

Det fineste forårs solskin udenfor min dør.

har nydt de bedste burgere på XO burgers i fredags med ham den søde.

og efterfølgende drinks på hotellet.

Vidunderlig og smuk udsigt fra hotel værelset.

Åh København er altså ret så fin, især med solskin på. Vi brugte fredagen på at indlogere os på vores hotel Radisson og ellers gå lidt rundt i gaderne og spise frokost. Vi afsluttede dagen med et par drinks på hotellet, inden vi gik på hovedet i seng. Utrolig at man kan være så træt efter en lang køretur ;-) Lørdagen gik med en hyggelig brunch, efterfulgt af en tur inde i indre by med cafebesøg og om aftenen var vi til en hyggelig fødselsdagsfest. I dag er vi lidt mere sløve, da køreturen hjem til Jylland pludselig føltes ekstra lang, grundet frygtelige tømmermænd ;-) Så resten af søndagen skal bruges på i stuen med hinanden og et par film. Slow sunday ;-)

Den kommende uge kommer til at bestå af en forhåbentlig masse afslapning, da nogen jo har fået ferie ;-) Og ellers skal jeg vist en tur i biffen, til et par påskefrokoster, på kaffedate med et par søde veninder og så skal boligen ellers gøres forårs klar :-)

Jeg håber at I har haft en dejlig uge og ikke mindst får en dejlig en af slagsen i den kommende uge :-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: DownTOWN