10 tanker om at flytte sammen

Lately

Den fineste påskebuket til min søde mor <3

Har modtaget den pæneste og nysselige neglelak – I får lov at se farven i torsdagssnegle ;-)

Har bestilt dette fine tæppe hjem – se flere billeder HER. 

har lavet den nemmeste skinkesalat – opskrift HER. 

Har fået stedmorblomster af min svigermor, som er blevet plantet på terrassen..

og spist pandekager til morgenmad..

har været den heldige ejer af en omgang halsbetændelse..

Der har været enorm stille herhjemme i dag. Kæresten ligger med tømmermænd og jeg er desværre vågnet op til den ondeste halsbetændelse og har dermed ingen stemme. Men egentlig har jeg gået og små skranket hele ugen, så faktisk er det ganske rart at blive sådan ordentlig syg og dermed også få det overstået ;-)

Men jeg kan glædes over en helt fantastisk uge og påskeferie. Jeg har slappet af, sovet længe, spist mig mæt i påskeæg (nogen kom til at spise det før der kunne tages billeder af det, ups!) og været til påskefrokost hos min egen familie og hos svigerfamilien. Derudover har jeg bagt og fået ordnet huset både indvendigt og udvendigt og det har været noget så rart!

Så i dag lader jeg halsbetændelse vinde over mig og er kravlet under dynen. Det er helt okay – jeg kan jo alligevel ikke “sige imod”. Hvis I forstår sådan en lille en… Jep vi tager også lige en ret dårlig humor på denne søndag ;-)

Jeg vil ønske jer en dejlig søndag og en vidunderlig påske, hvad enten den står på påskemiddage eller blot afslapning <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 tanker om at flytte sammen