NEW IN: Allen Georgette vs. Ganni

LOOK OF THE DAY: Blue outfit

LOOK OF THE DAY: Frakke: Sisley// Bluse: Topshop// Jeans: Selected Femme// Loafers: Shoe the bear// Taske: Marc Jacobs// Halskæde: HVISK

Forårsforelskelsen er ved at nå over mig nu. Især efter jeg har kunne rydde skrivebordet i dag, slukke min computer og lukke døren til kontoret og dermed holde en forlænget påskeferie. Jeg har nemlig tilladt mig tyvstarte en hel uge før, lækkert ikke? ;-) Altså helt ferie bliver det nu ikke, da bloggen jo stadigvæk vil være åben. Jeg ser det bare som en dejlig mulighed for at kunne nå flere ting i ferien og forhåbentlig få styr på alle mine mails og blog-indlæg, hvilket kan være en anelse svært at nå i hverdagen.

Ahh så nu prøver jeg at puste ud i nogle dage og nyde at tempoet kommer lidt ned. Eller.. I morgen står den på fuld drøn til børnefødselsdag, frisør (har kigget på flere frisurer) og forhåbentlig en løbetur, hvis vejret varer ved. Og så drager vi jo til København fredag morgen, så starten på ferien går ikke stille af sig ;-) Men mentalt forbereder jeg mig på at slappe af gradvist – åbenbart ;-)

Outfittet viser ret godt hvordan foråret er tittet frem og hvor hurtigt foråret pludselig er strømmet ind over os alle. Dog har jeg hørt at regnvejret skulle vende tilbage i morgen, øv! Jeg krydser dog alligevel fingre for højt solskin ;-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: Allen Georgette vs. Ganni