Copenhagen

LOOK OF THE DAY: DownTOWN

LOOK OF THE DAY: Strik: Pieces// Kjole: Vila// Pumps: Bianco// Taske: Gammel// Solbriller: Ray ban// Ring: Bybiehl// Ur: Carrie Taylor

Jeg tror at jeg er blevet ramt af forårskuller. Altså sådan en rigtig forårskuller, hvor vinterjakken er hængt i skabet, bare tæer i skoene og en let forårsjakke. Og ja jeg ved jo godt at det stadigvæk er ret koldt udenfor og ja jeg har måske frosset mine fødder et par gange eller to. Meen ihh det er jo næsten svært ikke at få forårskuller, nu hvor solen skinner så fint.

Derfor var jeg også hoppet i en af mine sommerkjoler i torsdags, hvor jeg var inviteret til min lille nieces fødselsdag. Kjolen er ny og røg med i kurven, da jeg købte en anden blomstret kjole. Jeg kunne ikke bestemme mig hvilken en jeg ville købe, så jeg klikkede begge hjem ;-)

I dag står den på lidt shopping, cafebesøg og senere fødselsdagfest hos en af kærestevennens venner. Forhåbentlig endnu en dag med en masse solskin og forårsfornemmelser. Nå nu vil vi ud og spise brunch inde i indre by – der er jo et hav af brunchsteder i København, men mon ikke vi finder et hyggeligt sted :-)

I er velkommen til at følge min dag ovre på Instagram HER.

Må I få en dejlig weekend <3

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Copenhagen