LOOK OF THE DAY: Mermaid at heart

LOOK OF THE DAY: Mermaid at heart

IMG_9382X

IMG_9392X

IMG_9395X

IMG_9410X

IMG_9412X

LOOK OF THE DAY: Sweatshirt: Even&Odd, Jeans: Selected Femme,  Sko: Shoethebear, Solbriller: Rayban, Taske: Marc Jacobs , Halskæde: Bybiehl, Halskæde HVISK

Weekenden har startet helt forrygende, hvis I altså spørger mig ;-) Fredagen stod på X-factor, pizza og selvfølgelig fredagsslik ;-) I dag har jeg haft besøg af en sød veninde, som jeg har glædet mig til at se. Faktisk er hun en af mine ældste veninder og vi mødes gerne så ofte som muligt :-) Derefter kvalitetstid og kaffedate med ham den søde. Og senere står den på rødvin og tapas – night med nogle dejlige mennesker. Så jeg er rimelig godt tilfreds med hvordan weekenden har forløbet sig, specielt med alle de gæster.

Apropos gæster, så har jeg denne gang fået besøg af en lille gæsteblogger ;-) Da vi forleden dag skulle tage billeder af dagens outfit, så insisterede min niece at hun skulle være med på billedet, sødt ikke? Og hun skulle sågar holde sin moster i hånden og stå som sin moster. (Krydsende ben er åbenbart ret svært med korte ben) Jeg kunne næsten ikke lade vær med at sætte dem på bloggen. Jeg synes i alle tilfælde at det er ret sødt ;-)

Nå men sweartshirten har I jo faktisk allerede set HER. Og den er nu altså rar at have – jeg har efterhånden stylet den med en hvid skjorte indenunder, så bliver den trods alt lidt finere :-)

Jeg vil nyde det sidste solskin og gøre klar til tapas.

Må I få en dejlig weekend <3

3 kommentarer

  • Maiken D

    Hun er bedårende den lille pige :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laila Svennson

    Jeg tror sgu også at jeg må få købt den sweater. Den findes også i sort :P

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Mermaid at heart