LOOK OF THE DAY: Sundays

Plante vitalitet

Længe har jeg gået og sukket over en ret fin gulvplante. Men egentlig følte jeg ikke at jeg havde plads til sådan en fætter oppe i min lejlighed. Men efter jeg er flyttet ind hos kærestevennen, så synes jeg at muligheden er åbnet igen. Men ikke en hvilken som helst plante. Ganske vidst har jeg et hav af grønne planter – men ingen gulvplante.

Jeg har længe gerne ville have Monstera – fingerfilodendron. Et kært barn har mange navne! Jeg synes de er noget så fine, med deres store hjerteformet blade med takker, dens grønne farve og den frembrusende form.

Og nogen må have smugkigget lidt på min bolig ønskeliste, eftersom vi i sidste weekend fik denne fine plante af mine svigerforældre. Og jeg er så mægtig glad for den. Lige nu står den ret så fint på vores skænk, da den ikke kræver alt for meget lys og egentlig helst skal stå i et mørkt hjørne eller midt i rummet. Så jeg synes den passer ret så fint her, indtil videre :-)

Jeg elsker at få nye planter og se dens udvikling og (forhåbentlig) passe og pleje dem, så de kan varer ved i mange år :-)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Sundays