Film: Brooklyn

Sådan skærer du et granatæble

Der herskes vist stadig meget tvivl om hvorvidt et granatæble skal håndteres. Hvordan man bedst muligt får åbnet og skåret et granatæble, uden at hele køkkenet og tøjet kommer til at ligne et blodbad. Metoden er ganske nem og giver dig en mulighed for at få mest ud af granatæblet.

Der findes sikkert et hav af forskellige måder at gøre det på, men denne metode er en jeg selv altid har brugt. Du kan iøvrigt bruge granatæblekernerne til diverse salater. Jeg har selv brugt kernerne i aften til en super nem spidkålssalat, som jeg synes giver salaten en god smag og noget at tygge på.

Opbevar kernerne i en tætlukket bøtte i op til en uge i køleskabet.

Se hvordan du skærer granatæblet herunder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Film: Brooklyn