Lately

Sunday coffee date

 

Af og til skal man tage et par timer ud af kalenderen og lade sig bruge tid på det man allermest har lyst til. Om det så er at smide sig på sofaen i et par timer, se sin yndlings film, gå en lang tur eller mange andre ting. Så er det altså ret vigtigt at give sig selv tiden og lysten til det.

Sådan har jeg det mere end en gang om ugen. Jeg mangler af og til lige et par timer til at koble helt af, uden at skulle tænke på arbejde, blog og de sædvanlige huslige pligter. Og den bedste måde at koble af på, er at tage på kaffedate. For det meste bliver det med min søster Nathasja.

Jeg tror hun har det lidt på samme måde – så er det en fin måde at vi begge to kan komme ud på og begge koble af. Og det skal selvfølgelig gøres bedst muligt over en kop kaffe og kage ;-)

Det må vist være en reminder til mig selv, at jeg fremover lige husker at sætte et par timer af til blot at nyde en stund eller to uden forpligtelser.

Kender I det?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately