Beautiful World

Beautiful World

IMG_3666X

I fredags kom jeg hjem til en ret sød pakke. Pakken var fra Bybiehl og indholdet var denne fine halskæde med vedhæng. Vedhænget symboliserer vores skønne verden.

Denne lille fine jordklode kaldet Beautiful World minder mig om at selvom vores verden desværre i denne tid oplever terror og krig, så er det vigtigt at huske at verdenen også omhandler andre ting. Folk lever i frygt og er bange for hvilket land der nu ligger ofre for det næste terrorangreb, imens der i andre lande til hverdag oplever krig og trusler.

Det er vigtigt at huske at nyde vores verden og ikke konstant leve i frygt for at rejse eller drage ud på oplevelser. Hvis man konstant lever i frygten, så ville man aldrig kunne leve optimalt. Dermed ikke sagt, at vi skal glemme alt om terror og angrebende, men blot tage ved lære og nyde den tid vi nu engang lever i.

Derudover minder denne lille fine halskæde mig om alle de rejser jeg har været på. Jeg har altid drømt om at rejse verden rundt, dog har jeg kun rejst en lille smule rundt i den skønne verden. Men til gengæld har jeg så meget til gode i fremtiden.

I vedhænget kan man vælge hvilket kontinent der betyder allermest for en og så hænge kæden fast der i. Det kan være gode minder fra en studietur, en rejse med de bedste veninder fra gymnasiet eller blot en rejse hvor du fik de bedste oplevelser. Det synes jeg er ret specielt. Jeg kan godt lide halskæder med en god mening bag og så gør det vel heller ikke noget, at halskæden er noget så smuk :-)
IMG_3710X

Indlægget er udgivet i samarbejde med Bybiehl

\"follow

2 kommentarer

  • Maja Knudsen

    Midt i alt dette kaos rundt om i verden, så er det super fedt at du tager emnet op. Go stil herfra!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det altså fint ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beautiful World