10 ting du aldrig vil høre mig sige

Lately

har forberedt lækker og stærk ingefær shots til den kommende uge.

Eftermiddags scones og rødbedejuice, opskrift HER

har prøvesmagt chiagrød og er blevet ret vild med det. Opskrift kan findes HER.

Årets første jordbær – desværre ikke danske, men jeg glæder mig!

Elsker når mit køkken er fyldt med det grønne køkken.

der er flyttet en lille chiliplante ind hjemme hos os.

I know – jeg lovede faktisk at der ikke flyttede flere planter ind hos os. Men da vi forleden var ude at handle, så hoppede den chiliplante altså med i kurven. Og så må jeg nok også indrømme at jeg er blevet lidt lun på et oliventræ, som jeg er sikker på at der vil passe så fint ind i stuen. Øhm hvis jeg kan finde plads til den selvfølgelig ;-)

Det har været en dejlig uge, selvom jeg synes det var ret hårdt at starte op på arbejde efter ferien, specielt fordi jeg havde tilegnet mig en halsbetændelse, så det var en trist start. Jeg er heldigvis ved at være på banen igen og har endda bestemt mig for at kaste mig ud i de såkaldte Ingefær-shots. Jeg bilder mig selv ind at de kan gøre underværker for både min snue og hals. ;-)

1 kommentar

  • Kender alt for godt til det med at skulle finde en plads til alle de planter, som man pludselig får slæbt med hjem ;) Men de er jo så fine :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting du aldrig vil høre mig sige