Gi'r du et kys?

Lately

Lavede de nemmeste lakridsmandler her i weekenden. Opskriften kommer på bloggen i næste uge.

Ugens neglelak og sweater

Årets første jordbærtærte i selskab med hindbærthe hos svigerfamilien.

Og årets første is. Jep jeg mixer is som en 4-årig ;-)

Var klædt i gul og tog i biffen.

Søndagens pizza – flottet mere end jeg plejer..

Det har været en noget så skøn uge! Ugen startede med planlægning af dåb for min lille nevø, en tur i biffen, hyggelige frokostaftaler, en hulens masse “Første smag i år” og på afslutningvis søndagspizza med kæresten. Jeg klager bestemt ikke ;-) Derudover er jeg kommet i bund i mailboksen, dog er jeg en smule bagud med kommentarerne, men jeg lover at svare jer inden længe :-)

Og nå ja så kom jeg til at shoppe lidt til mig selv. Jeg gjorde et lille impulskøb, da jeg blev noget så forelsket i en linse til mit kamera. Så den blev klikket hurtigt hjem og nu glæder jeg mig til at modtage den i løbet af nogle dage :-)

Den kommende uge bliver også rar med små projekter herhjemme, arbejde og så har jeg en dejlig brunchaftale i vente med en sød veninde. Jeg glæder mig i hvert fald ;-)

Må I få en dejlig søndag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gi'r du et kys?