Velkommen til min nye blog!

Lately

Pizza-night med den nemmeste pizzaopskrift. Grundopskriften kommer på bloggen i denne uge.

Forårsblomster på terrasen. Nu mangler vi bare at foråret melder sin ankomst ;-)

Vores Monstera har fået ikke bare én, men hele to nye blade og nu vokser den på livet løs.

Frisk basilikum i mit køkken, som har vokset sig stor. Og afprøvning af ny linse ;-)

Weekendens bageprojekt blev til den nemme æbletærte. Opskrift HER.

Jeg var noget træt i går og når jeg kigger tilbage på resten af ugen, så kan jeg egentlig godt forstå hvorfor. Det har været en lang uge med en masse rare sager. 

Derudover har jeg haft travlt med at gøre klar til den nye blogplatform og det har trukket lidt hår ud, må jeg nok indrømme. Dette er også grunden til at jeg først viser billeder fra i sidste uge i dag og ikke i søndags.
For jeg var nok lige lidt hurtig til at blogge for jer i søndags, i håb om at bloggen var helt up to date. Desværre har jeg manglet en masse her på bloggen, som har gjort det vanskeligt for mig at blogge.
Men udover mine blogge problem – I know first world problem. Så har det altså også været en rar uge med middagsaftaler, blogmøde,været inde og se Jussi Adler Olesens Flaskepost fra P, arbejde, aften gåtur med ham den søde og afslutningvis brunch med en dejlig veninde. Så jeg klager bestemt ikke ;-) 

Og nå ja, så har jeg købt mig selv en lille gave i form af en ny kamera linse – mere om det i løbet af ugen ;-)

Denne uge er heldigvis mere simpel og med få aftaler. Hvilket passer mig helt fint, da jeg kan finde mere tid til at lære min nye blog at kende ;-) Og ellers står den på en masse arbejde, fridage, spise varme hveder på torsdag og ellers en rolig weekend. De næste mange weekender er nærmest booket for mit vedkommende, så jeg glæder mig til en afslappet weekend ;-)

Må I få en dejlig dag fineste <3

Gåtur ved solnedgang med ham den søde

Har spist is på terrasen, efter at jeg fik lokket kæresten til at købe is til mig.

?Hyggelig søndags brunch med min søde veninde Tina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til min nye blog!