Lately

LOOK OF THE DAY: Black sunday

LOOK OF THE DAY: Sweater: Selected Femme// Bukser: STYLEPIT // Halskæde: Jane Kønig// Taske: Gammel

I går tog vi turen til Århus, da vi var blevet inviteret til fødselsdag i Caspers familie. Da vejret var ret usædvanligt, så var det altså en udfordring at klæde sig til både høj solskin, regnvejr og snevejr. Men jeg havde alligevel valgt at klæde mig ret simpelt, så det kunne passe til alt slags vejr ;-) 
Og så fik jeg selvfølgelig lige kæresten til at skyde et par billeder, da vi kom hjem i aftes. Trætte og virkelig søndags doven, som man til tider kan være ;-) 

Jeg har forresten fået den ære og er blevet kåret til Ugens Blogger på Nouw – ret sejt, når jeg egentlig kun har blogget i en lille uge hos dem. Men sikke en start :-) Nouw har derfor interviewet med nogle sjove spørgsmål, for at lære mig lidt bedre at kende. I kan læse hele interviewet HER.


5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately