Lately

LOOK OF THE DAY: Cubes for spring

LOOK OF THE DAY: Frakke: Gammel// Strik: Even&Odd// Jeans: Selected Femme// Loafers: Bianco// Armbånd: Bybiehl// Ringe: Bybiehl, Hvisk HER og HER// Taske: Marc Jacobs

Godaften fineste!

Jeg har forår på hjernen. Sådan rigtig forårstanker og forårskriller i maven. Der skal åbenbart ikke mere end lidt solskin og sommeris til, før jeg føler foråret er over mig.

Og sådan havde jeg det altså også i går, da solen skinnede ret så fint og årets første is blev indtaget. Og nå ja, så var tiden jo også lige til et par enkelte billeder af dagens outfit.

For selvom solen står højt på himlen og der forårsvibes i luften, så var jeg alligevel pakket ind i en vamset sweater og jeans. Jeg må indrømme at det jo stadigvæk er en smule køligt ;-) Meen det er vel aldrig for koldt til at spise is, vel? ;-)

Jeg har faktisk også spist is i dag. Efter jeg fik lokket kæresten til at købe is med hjem fra arbejde, som vi senere kunne nyde på terrassen, så føles denne dag altså også ret forårsagtig. Jeg er i hvert fald fan!

Må I få en dejlig aften <3

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately