De bedste Lakridsmandler

LOOK OF THE DAY: I love you friday!

LOOK OF THE DAY: Bluse: Selected Femme// Nederdel: Mint&Berry//

Hopla for en uge! Min har været travl på alle mulige måder. Har nået en trilliard ting. Sådan ca. Men i sådan en travlhed når jeg alligevel en masse ting, selvom jeg måske ikke lige føler det, i løbet af ugen. Men nu hvor jeg tænker over det, så har jeg været godt tilfreds og kan nu denne fredag sidde tilbagelænet og forhåbentlig slappe lidt af. I hvert fald i nogle timer ;-) Jeg er nemlig i gang med et temmelig sjovt blog-projekt, som jeg glæder mig til at løfte sløret for, når tiden er inde. Jeg er sikker på, at det bliver super godt!

Nu vil jeg lukke computeren sammen, rydde mit skrivebord og nyde en hyggelig fredag aften med min kæreste. I morgen står den på små projekter herhjemme, muligvis et bageprojekt (overvejer at bage denne her) og søndag skal jeg spise brunch med en sød veninde!

Hvis man trænger til en lækker fredagssjus, så kan jeg varmt anbefale den HER eller den HER for lige at komme i den rette forårs stemning ;-)

God weekend!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste Lakridsmandler