What I like to wear

Min bolig – entre

Vores entre er så småt ved at være færdig. Vi har valgt at gå efter et mere simpelt design og opbevaring, da vores entre er aflang, men smal.
Jeg elsker et simpelt udtryk kombineret med en personlig stil. Men da entre er noget “kold” og mørk, da lys indfaldet ligger på den anden side af huset, så giver det altså nogle udfordringer med hensyn til materialer.

Tilbage i september, inden jeg flyttede ind hos kæresten, ønskede han sig en bøjlestang til hans jakker. Og da jeg jo nok godt kunne fornemme at forholdet på et tidspunkt nok banede sig sin vej henimod, at vi på et tidspunkt skulle flytte sammen i fremtiden, så var jeg hurtig til at finde ud af hvad der kunne være passende dengang og hvad der ville kunne passe ind med mine ting ;-) Jep! Så snu var jeg nemlig og ganske hemmelighedsfuld, for dengang var det jo alt for tidligt at tale om sådan nogle ting ;-)


Nå men tilbage til entréen. Jeg valgte at give kæresten dette ophængt tøjstativ fra Rackbuddy, som laver tøjstativer i alle mulige materialer og rå materiale. Jeg var super bange for at stativet enten var for stort eller småt, og hvad nu hvis farven var alt for mørk til den i forvejen mørke entre?
Heldigvis viste det sig at være den helt perfekte størrelse. Vi har valgt kun at have 5-6 jakker hængende, da det ellers kan virke voldsomt og tungt, hvis vi fylder hele bøjlestangen.
Derudover kan jeg ikke helt blive enige med mig selv om jeg kører den simple pyntet stil ovenpå hylden eller om man skulle opbevare et par sko – for det mangler vi seriøst plads til!

Apropos sko mangel, så er vi på udkig efter den rette opbevaring til sko. Nogen mener at undertegnede har temmelig mange sko, som er at finde alle vegne i huset ;-) Og i mit garderobeskab. Så hvis I ser eller hører noget, eller har nogle helt fantas
tiske ideer til dette – så del dem gerne i kommentarfeltet
? Jeg vil rigtig gerne høre jeres bud :-)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What I like to wear