Sprød pizza med laks og spinat

Nostalgi og pænt brevpapir

Hvis man er – ligesom jeg – vokset op i halvfemserne. (jeg er selv født i 1988) Så kan I sikkert nikke genkendende til nedenstående..

Tiden før mobiltelefoner, ipads og computer kom til. Ja faktisk tiden hvor elektronik var vores fjernsyn. Vild tid kan I nok forstå ;-) hehe..

På min skole og i min klasse, der var det ypperste mode, at skrive venindebreve til hinanden. Vi brugte timevis på at udvælge vores fineste brevpapir, (jep det samlede vi nemlig på) skrive vores kæmpe dilemma ned og så ellers dekorere brevet med tegnede hjerter, klistermærker og glimmer.

Og jeg kan nærmest sidde med tårer i øjnene af grin, men også hvor nostalgisk det hele kan blive, når jeg tænker tilbage på alle de mange timer vi brugte på at skrive brevene til hinanden med vores kærestesorger, venskaber der gik tabt eller hvis ens forældre var urimelige. Eller en erklæring om sin store kærlighed til Mikkel fra klassen.


Hvor kan jeg egentlig komme til at savne den tid hvor man kom i skole og skulle aflevere brevet til sin veninde – i al hemmelighed. For det var jo nogle ret heftige sager der stod i det brev, så det var ganske hemmeligt ;-)

Derudover brugte vi søde citater som Miss Ya, Love ya og den klassiske See you later alligator. Åh jo alle de pinlige udtryk er pludselig kommet op til overfladen igen. Og der er mange flere hvor de kommer fra ;-) Selvom de lyder noget så tossede, så kan jeg stadigvæk huske ordklangen og ikke mindst hvornår vi sagde disse ting.

Alle breve er selvfølgelig stadigvæk gemt i en æske herhjemme. Det er breve der betyder så utrolig meget for mig og er en stor del af mine barndomsminder. Jeg finder af og til æsken frem og læser et par stykker af brevene, blot for at mindes en ret sjov tid i min barndom.

Den dag i dag har jeg stadigvæk kontakt til nogle af pigerne. Og vi mødes gerne mindst 1 gang om året, når vi kan få det til at passe med vores liv. Vi er godt spredt rundt om i landet, så det kan være ganske vanskeligt at mødes nogle gange. Jeg vil dog bestræbe mig fremover på at mødes med pigerne og gerne oftere.

Har I mon haft de samme tendenser i jeres barndom? Samlede I også på brevpapir og skrev I også breve til hinanden?

Et stort teenagecrush på Dejlige Beckham. ;-)

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sprød pizza med laks og spinat