10 rare bageprojekter til weekenden

Velkommen til min nye blog!

Efter snart tre gode år hos Bloggers delight har vi valgt at stoppe samarbejdet. En lykkelig skilsmisse, der primært bunder i forskellige ønsker for fremtiden, at min blog har vokset sig ret stor og at jeg har brug for mere frihed. Så da Nouw tilbød mig en blog hos dem, så takkede jeg ja! Og indtil videre er vi kommet ud af det med hinanden. Bloggen er slet ikke færdigudviklet endnu – der mangler stadig en del af layoutet og nogle billeder hist og her. Desværre er nogle af mine blogindlæg og kommentarer forsvundet i processen, det beklager jeg altså! Men I er mere end velkommen til at skrive til mig, hvis der er noget I mangler svar på :-)

Det har været ret nervepirrende at skulle flytte fra sit “barndomshjem” og flytte ind i en større og nymoderne blogplatform. For hele processen har været lidt skræmmende, for hvad nu hvis noget glipper? Hvad nu hvis alle mine billeder, jeres fine kommentarer og alle mine blogindlæg forsvandt ned i et sort hul?
Tanken har strejfet mig hele weekenden, men jeg er dog lykkelig for at være kommet om på den anden side :-)

Hvad kommer det til at betyde for jer?

Bloggen kommer ikke til at ændre sig udover udseende – jeg er stadigvæk bag bloggen, jeg deler stadigvæk ting fra min hverdag, outfitbilleder, opskrifter og hvad jeg nu ellers lige skriver om. Så bloggen kommer ikke til at ændre sig i forhold til jer læsere – dog vil I nok komme til at bemærke et mere rent design og helt fri for reklamesøljer og blinkende reklamer. :-)

Jeg håber at I stadigvæk har lyst til at læse med. :-)

Kom gerne med ris eller ros omkring den nye blog – som sagt så mangler der stadigvæk en del ;-)


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 rare bageprojekter til weekenden