Den bedste pizzadej

What I like to wear

?Jeg må indrømme at jeg sagtens kunne hoppe i ovenstående outfit i dag. Ja faktisk kunne jeg hoppe i det alle dage – men egentlig også til de kommende begivenheder. Konfirmationsfesterne er over os lige i øjeblikket og hvad har man egentlig på som gæst? 

Altså jeg har altid min egen gylden regel om at man ikke har hvidt på som gæst til hverken konfirmation eller bryllup. Tiderne er efterhånden ændret sig og mange ser måske lidt småt på det med farve. Men lad os lade det ligge – vi har jo hver især vores traditioner og særheder ;-) hehe.. 

Jeg skal kun til en konfirmation i år, men ellers er foråret ellers booket med en hulens dejlige fester. Og jeg vil faktisk selv hoppe i dette sæt, hvis jeg havde det hele hængende i min garderobe. Skjorten og nederdelen er jeg allerede brændt lidt lun på, så mon ikke de hopper i min indkøbskurv snart ;-)

Jeg har lige fået fri fra arbejde og vil lige ordne nogle småting herhjemme og ellers er jeg på vej ud af døren igen, for at arbejde videre :-) Nogen glæder sig ekstra meget til at gå på ferie fra i morgen!

Må I få en dejlig aften <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste pizzadej