Nem granola

I would like to wear

?Hej Piger! 

Jeg ville lige kigge ind til jer med et outfit jeg allerhelst vil hoppe i i dag. Faktisk minder outfittet allerede om det jeg har på i dag  ;-) Jeg er nemlig på vej i sommerhus med nogle søde veninder og for mig er sommerhus i lig med hygge. Selvom jeg nu allerhelst ville have at solen skinnede og temperaturen var noget højere, så gør det alligevel ikke noget. Jeg synes nemlig at det er noget så hyggeligt at sidde i et sommerhus med strik, tæpper, varme drikke, vin og spil, imens regnen pisker ned udenfor. Det er altså rart ;-)

Nå jeg vil smutte i sommerhus! 

Vi ses i morgen <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem granola