I would like to wear

Lately

Har nydt fredagens aften sol..

Åh sikke en søndag! Og sikke en Kristi himmelfarts ferie. Det har tydeligt kunne mærkes, at der sneg sig en ekstra fridag ind i sidste uge. Den er virkelig blevet nydt til fulde med solbadning på terrassen, is spisning, læsning, roadtrip og en hyggelig tur i biffen. Der er bare noget særligt på denne tid af foråret, hvor alle helligedagene er samlet. Og jeg glæder mig allerede til den næste helligdag. Ugerne føles kortere og så bliver humøret og overskuddet bare ekstra godt, når solen også skinner ;-) Eller er det mon kun hos mig? ;-)

Den kommende uge byder også på nogle lækre planer. Bla. har jeg et enkelt blogmøde, arbejde, forhåbentligt lidt mere is spisning, en 30 års fødelsdagsfest og en hyggelig pinsefrokost med veninderne. Derudover skal jeg selvfølgelig nyde det lækre forårs vejr ;-) Hvor lækkert er det ikke lige?

Nå jeg vil bruge resten af min søndag aften på at planlægge lidt til jer i morgen og ellers har vi planer om en aften cykeltur i det fine vejr og muligvis en film på Blockbuster bagefter :-)

God søndag!

Årets første rigtige is ;-)

Er kommet til at købe endnu en blomsterholder – det er jo nærmest et sæt, ikke? En, to, mange….

Fredagens middag hjemme hos min mor, hvor den stod på fiskesalat og kold hvidvin på terrassen..

Dagens sunde “guf” – jeg glæder mig til flere af årets pille ærter og andre grøntsager..

Ugens negle – se mere HER.

har spist den bedste og nemme salat – se opskriften HER.

?Moules frites på Cafe Emma med et glas pagne! Det hører sig til ;-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I would like to wear